Συρόπουλος Χρήστος MSc.

e-espa

ΠΡΟΦΙΛ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΡΟΦΙΛΕίμαι πτυχιούχος ψυχολογίας του πανεπιστήμιου του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας από το 2011. Στη συνέχεια πραγματοποίησα την εθελοντική μου εργασία στο κέντρο αυτισμού “Αχτίδα”. 

Έχοντας ολοκληρώσει την στρατιωτική μου θητεία αποφάσισα να εμπλουτίσω περαιτέρω τις γνώσεις μου στη συμβουλευτική ψυχολογία. Ως αποτέλεσμα, το 2014 ακολούθησαν οι τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές μου στο πρόγραμμα “MSc in Integrative Counseling and Psychotherapy” του πανεπιστήμιου του Derby του Ηνωμένου Βασίλειου. 

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος καταρτίστηκα επαγγελματικά στο συνθετικό μοντέλο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής. 

Το 2017 ολοκληρώθηκαν οι μεταπτυχιακές μου σπουδές ύστερα από την εποπτευόμενη πρακτική μου άσκηση σε γραφείο ψυχολόγου και στο κέντρο αποκατάστασης “Αναγέννηση”. Στο ενδιάμεσο έχω εργαστεί στο κέντρο αποκατάστασης ΙΑΣΙΣ ως κοινωνικός επιμελητής. 

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ.Πρωτ.ΔΔΥΚΜ/ΜΕΘ 203351(8678). Αποτελώ μέλος του British Association of Counseling and Psychotherapy. 

Η θεραπευτική προσέγγιση που εφαρμόζω είναι η συνθετική η οποία βάσει των αναγκών του πελάτη χρησιμοποιεί στοιχεία και τεχνικές από τις τρεις βασικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις: Γνωστική συμπεριφοριστική (CBT), Προσωποκεντρική (PCA) και Ψυχοδυναμική.

Με εκτίμηση,
Συρόπουλος Χρήστος MSc.